Resort Maastricht

Wij verzorgen momenteel de ontwikkeling, het projectmanagement en de klantenbegeleiding voor het spraakmakende Resort Maastricht. Op 3 kilometer van het beroemde Vrijthof ontstaat hier een luxe vakantiepark. met 220 vakantiewoningen, een hotel en 60 lifestyle appartementen.

Het resort ligt direct aan de 27 holes golfbaan van Maastricht International Golf. In het resort komen diverse voorzieningen zoals een zwembad, enkele restaurants, een kidscorner. Het gehele project moet in 2019 zijn afgerond. De verkoop van de recreatiewoningen is in volle gang. Wil u meer informatie over de investeringsmogelijkheden bel ons op 06 – 52 06 47 04 of ga naar www.resortmaastricht.nl.

Luchtfoto van Slavante Maastricht

Buitengoed Slavante

Voor het bekende Buitengoed Slavante, met al jaren een plek in de Nederlandse terras top 10, deden wij een haalbaarheidsonderzoek naar de uitbreidingsmogelijkheden. Hierbij dachten we mee over het concept, adviseerden over de ruimtelijke inpassingsmogelijkheden en maakten financiële analyses. 

Accommodatievisie Hof van Twente

Het gebruik van gemeentelijke sport en vrijetijdsaccommodaties is steeds onderhevig aan veranderingen door bijvoorbeeld krimpende of vergrijzende bevolking, wisseling in consumentengedrag of alternatief aanbod. Voor gemeenten is het zaak de door haar aangeboden voorzieningen af te stemmen op de gebruikerswensen, toekomstige ontwikkelingen en beleid. In de gemeente Hof van Twente waren wij betrokken bij het opstellen van een toekomstbestendige visie voor de gemeentelijke sport- en vrijetijdsaccommodaties.

Hof van Twente

Businessplan prehistorische Vuursteenmijn

In de gemeente Eijsden – Margraten ligt een bijzondere prehistorische vuursteenmijn. De gemeente wenste dat dit uniek en monumentaal stuk archeologisch erfgoed ook op langere termijn voor toeristisch en educatief bezoek opengesteld kan blijven. Hiervoor schreven wij een businessplan.

Verdere voorbeelden uitgevoerde projecten

  • Huisvestingsonderzoek Natuurhistorisch Museum Maastricht

  • Haalbaarheidsonderzoek ontwikkeling vakantiewoningen Midden-Limburg

  • Huisvestingsadvies Centrum voor de Kunsten Eindhoven

  • Haalbaarheidsonderzoek Partycentrum, Maastricht

  • Conceptontwikkeling Sportzone Limburg

  • Onderzoek combinatiemogelijkheden sportaccommodaties gemeente Sittard-Geleen

  • Gebiedsontwikkeling rond Geusseltstadion Maastricht

  • Marktstudie golfbaan gemeente Kerkrade

  • Marktonderzoek golfbaan Gemeente Brunssum

  • Haalbaarheidsstudies bezoekerscentra Staatsbosbeheer en Nationale parken