Bedrijfseconoom Jean Janssen is sinds 1989 actief als onderzoeker en adviseur op het gebied van vrijetijdseconomie. Naast zijn advieswerkzaamheden realiseerde hij met Labyrint Drielandenpunt een al 25 jaar succesvolle dagattractie en deed hier als vrijetijdsondernemer veel praktische ervaring op. Hij is/was actief als bestuurder van diverse toeristische organisaties zoals Recron, ToerNed, Dagattracties Limburg en Skal). 

Bureau voor Vrijetijdseconomie is voor u een gespecialiseerde kennispartner bij het oplossen van vraagstukken en het realiseren van initiatieven op het gebied van vrijetijdsbesteding. Wij zijn al sinds 1989 thuis in deze voor de internationale economie toenemend belangrijke sector. Onze hoofdwerkgebieden zijn dag- en verblijfsrecreatie, horeca, wellness en sport.

Wij helpen hier bij het nemen van beslissingen middels onder meer het ontwikkelen van concepten, het doen van haalbaarheidsstudies, het opzetten van businessplannen, opstellen van beleidsvisies en het bij elkaar brengen van partijen. Naast door onze langjarige expertise, kenmerken wij ons door onze grote betrokkenheid bij uw problematiek en de passie voor de sector. Wij werken voor particuliere opdrachtgevers, institutionele beleggers en maatschappelijke organisaties.